Velkommen til sameiet

Ny i Sameiet

Velkommen til Oksval III sameie! Vi har et godt bomiljø med mange barn og beboere i alle aldre. Beliggenheten nær skogen åpner for turer ut i Nesoddmarka, gir muligheter for lek og sikrer en trygg skolevei.

Driften av sameiet baserer seg på samarbeid og egeninnsats når det gjelder vedlikehold og rydding. Gjør deg kjent med vedtekter og ordensregler, så unngår vi unødig gnisninger. Merk regler om dyrehold!

Styret legger vekt på godt naboskap og oppfordrer alle til å løse eventuell uenighet eller konflikt på lavest mulig nivå. Felling av trær skal forelegges styret.

Det arrangeres dugnad to ganger i året. Vi sparer penger på at alle som kan, tar et tak.

Det er en egen tunkontakt på alle tun. Lurer du på noe, kan du kontakte han eller henne. Spør gjerne andre naboer om hvordan vi gjør det her. Ellers kan du ta kontakt med styret - Informasjon omkring Styret og tunkontakter finner du her: http://www.oksval3.no/kontakter

Sameiets forretningsfører er USBL. Vi har en egenrådgiver for våre saker, Brita Warrio. Hun har normalt kontortid på Krogsveen eiendomsmegler på Tangen hver tirsdag og onsdag.

Den enkelte har ansvar for indre vedlikehold og for ytre vedlikehold av sin enhet. Det innebærer at du selv må beise trevirke når det trenges. Sameiet har i noen tilfelle betalt beisen, men dette er ingen fast ordning.

Hvis du vil forandre fasaden eller bygge ut, skal det behandles av styret og av sameiets årsmøte før eventuell behandling i kommunen.

Det er ikke garasjeplass til alle som ønsker det, men du kan meld deg på venteliste. Erfaringsmessig tar det flere år å få tildelt leieplass. Beboerne har også adgang til å selge sine garasjeplasser uavhengig av boligen. Da er det avtale mellom kjøper og selger som bestemmer prisen. Det er viktig å parkere innenfor markerte plasser i sameiet, parkerer en nedenfor Sentrumshuset (lavblokken) kan en risikere å få bot av kommunen. 

Viktig at alle nye sameiere setter seg inn i våre vedtekter, hvor informasjon om husordensregler er en del av, samt informasjon omkring endringer på fasader mm - denne er blitt total revidert i 2019. Den finner dere her: http://www.oksval3.no/page/vedtekter-og-sameierlov 

 

Hvordan ta kontakt med styret:

Du kan klikke på menyen: http://www.oksval3.no/contact  og sende mail til Styret direkte fra nettsiden.

Mailadressen vår er:

Oksval3Sameie@gmail.com

 

Vi benytter i tillegg facebook når vi legger ut informasjon (i tillegg til nettsiden). Den finner dere her: https://www.facebook.com/Oksval-3-Sameie-105115006269128