Hei alle beboere. 

Som nok de fleste har fått med seg har vi virkelig fått gjort en løft på flere av uteplassene nå i år, dvs tun 4 og Sentrumshuset. Og vi har fått skikkelig bra tilbakemelding fra beboerne i sameiet - ikke minst de som går tur gjennom vårt sameie, og det er gøy. 

For tun 4 så gjenstår det kun å få opp en rist til grillen, det skal komme denne uken. Så da skal alt være klart for både grilling og pizza baking på det tunet. Fint også å invitere/involvere også andre på de andre tunene. 

Områdene rundt Sentrumshuset har vært oppe og kjørt en stund, og her vil vi jobbe litt videre med beplantning for at alt skal være tipp topp til neste år, og at vi kan ta ibruk plassen og nyte den fra vårparten av 2023. 

Vi i styret kommer til å ta kontakt med respektive tunkontakter for å diskutere litt hva vi kan gjøre av hyggelige tiltak på de andre tunene, og hvorvidt det er noe som trengs å oppgraderes. 

Avslutningsvis vil vi si stor takk til alle som har bidratt rundt Tun 4 og Sentrumshuset, til å komme opp med gode og konstruktive innspill - Så nyt de siste sommermånedene vi har. 

Hilsen fra Styret